A Horus/Maat páholy célja, hogy megtestesítse a Kettős Pálcájú Isten-nőt. Az energiákat, melyek Hórusz és Maat Kettős Áramlatában rejlenek.

A 93-as Áramlat az ikrek, Ra-Hoor-Khuit és Hoor-Paar-Kraat egyesüléseként, és az aeon gyermekeként vagy középpontjaként, Heru-Ra-Haként testesül meg.

A 696-os, vagy Maat-Áramlat a következő korszakként, elképzelhető, hogy az utolsó nevesítet aeonként testesül meg. A leánygyermek, ki a fiúgyermeket követi. A jövő csillagainak kiegyensúlyozása az Igazság nevében.

A Páholy szabadság, semmi más. Azoknak, kik dolgoznak és alaposan megismerkedtek már a 93-as Áramlattal, joguk van a jövő aeonjára tekinteni, ha ez az Akaratuk. Láttuk a jövőt és szívesen beszélünk másokkal, akik komolyan gondolják.

Két mátrixot, vagy mandalát használunk a Horus/Maat Páholyon belül. Ezek csak azok, amivé tesszük őket. De célunk a Harmónia. 2=0

Azokat is szívesen látjuk a Páholyban, akiket nem érdekel Maat, mert a Törvény Tégy, Amit Akarsz.

A Nagy Művet végezzük! Analízist és Szintézist.


93…..HML……696

Tégy Amit Akarsz Lesz A Törvény Egésze

Üdvözlet a Horus/Maat Páholy régi és lehetséges tagjainak.

Mindig ideje egy új kezdetnek.

A HML a Kettős Áramlatra épült, 93/696:

A forradalomra és extázisra, amely a Hórusz-Áramlat, s mely Frater Perdurabo és mások szemén keresztül lett kihirdetve.

A misztériumokra és mutációra, mely a Maat Áramlat, melynek Soror Nema, Frater Achad, Frater Belarion és mások háromszöge volt az előfutára.

Ezen rendszerek nagyszerű dobbantók, melyekről Valódi Akaratodba ugorhatsz, s alapok saját mágikus formuláid kialakításához. Javasolt az összes fenti író műveit ezen gondolati környezetben tanulmányozni, ahogy C.G.Jung, A.O.Spare, M.Mathers, R.A.Wilson, T.Leary, W.Reich, J. Lilly, K. Grant, Lao-Ce, Dr.Seuss és bármely más ezoterikus könyveit is, akit kedvelsz. Akár H.P.Lovecraftot, Vagy Abramelint, a Mágust, teljesen Akaratod szerint. Vagy egyiket sem, ami még jobb lehet. További forrásmunkákért lásd ezen honlapot, vagy ami még jobb, kérdezd meg tobozmirigyedet.

Természetesen ezek csak javaslatok. Mostanig a Páholy tagjai (ez bárki lehet, aki szeretné magáról kinyilvánítani), kiadtak magazinokat és ismeretterjesztő füzeteket, csoportos összejöveteleket tartottak személyesen és az asztrálsíkon, és laza kommunikációs hálót alakítottak ki - NAGYON laza kommunikációs hálót. A Páholy folyamatosan változásban van, ami nagyszerű, hiszen a mágia az evolúciós változásról szól.

Nincsenek fokozatok, leckék, törvények, feltételek vagy szabályozások a páholyon belül, csak az Igazság. Javaslataidat örömmel várjuk, a HMP bármilyen irányba tovább tud indulni.

Jelenleg kétfajta tagunk van, aktív (akik részt vesznek a csoport munkájában) és inaktív (akik úgy döntenek, hogy nem teszik); nincs különbség, minden rajtad múlik. A Belső Tanács (ami jól hangzó név azokra, akik elkezdték ezt az egészet és valamennyi felelősséget vállalnak érte) a Páholy kommunikációját a hivatalos oldallal ( http://horusmaatlodge.com ) központosítják, melynek ez csak fordítása.

Nyugodtan hozz másokat is, akiket érdekel, a Rítusok menüpont alatt találsz egy javasolt beavatási rituálét, amely a Páholy tagjává tesz, bárhol is légy.

Ezen mágikus kapcsolattartásért élünk - célunk elősegíteni N'Atnon, az emberiség univerzális tudatának felemelkedését a Kettős Áramlattal való munkán keresztül, mindenki úgy, ahogy Akarja. Lépj velünk kapcsolatba bármikor és oszd meg, mit csinálsz. Vagy ne. Akaratod szerint!

- A Horus/Maat Páholy -

.

..Szerelem a Törvény, Szerelem az Akarat alatt.

Forrás: http://horusmaatlodge.com/about/