PAX; Világbéke Munka

Üdvözlet!

Ahogy mind tudjuk, a Horus/Maat Páholy ráhangolódik az Újholdra minden hónapban és minden évnek saját témája van. Általában az emberi fejlõdéssel kapcsolatos az elképzelés és valami egyszerû, közvetlen gyakorlatot kísérlünk találni hozzá. 2013-ban a Világbéke manifesztálódása érdekében küldünk energiát, figyelembe véve a világ eseményeit.

Beszélgettünk arról is, hogy Witchcraft / boszorkány vonalat is elegyítsünk ebbe a 11*-ba, 13 hold lesz idén és ez kapcsolódik a 2013-hoz, ami érdekes elõjel. Akik szeretnének a Mesterségbõl elemeket integrálni, azoknak javasoljuk elolvasni ezt, mint mintát (angol nyelvu):

MAATCRAFT IN MOONLIGHT 2.0 by Nema

Idén egyszerû Kettõs Áramlat rítust javaslunk: Teremts szent teret Akaratod szerint (tisztítsd meg a teret, húzz közt, gyújts gyertyát, füstölot, idézd meg az elemeket, amit gondolsz). Végezz könyvjóslást: válassz "véletlenszerûen" egy részt a Liber ALból, mivel a Liber AL Hórusztól származó üzenet, ki bizonyos aspektusaiban hadisten. Ha Hórusz harcos aspektusára koncentrálnál, akkor szûkítsd választásod a Liber AL III. fejezetére. Olvasd fel hangosan.

Meditálj azon, hogyan hat világunkra, fajunkra és csoporttudatunkra a háború, és a szükségre, hogy átalakítsuk ezen energiát Maat és az egyensúly segítségével békévé. Végezd el Nema Toll és Láng rítusát:

Szükséges: egy gyertya és egy toll. Kevés hely kell hozzá: te, egy toll, egy gyertya. Ahogy kényelmes pozícióba helyezkedsz, legyen fejmagasságban elõtted valami sík felület (nekem alacsony oltáram van, jól mûködik). Erre a felületre tégy nagyjából 66 centire magadtól egy égõ gyertyát. Hagyj elmédnek idõt, hogy ellazuljon a szavakban, gondolatokban, elképzelésekben. Ha beállt a belsõ béke, tedd a tollat a szád és a láng közé, és ismételd az IPSzOSz -t hallható mantraként. A lélegzeted érje a tollat, de a mögötte lévõ lángot ne, Ahogy ismétled, a szó fokozatosan csenddé fakul, majd bent folytatódik, egyre mélyebb rétegeket érintve. A toll, a láng, a szó és a lélegzet mind Ma'at jelképei / megtestesülései. Ma'at meg fog érinteni... manifesztációjának leírásáról itt nem szükséges beszélni. - Andahadna (Nema) (Eredeti hely: http://horusmaatlodge.com/rites/ipsos-feather-rite/)

Könyvjóslás: válassz véletlenszerû rész a Liber Pennae Praenumbraból, mert Maat az egyensúly, igazság és béke istennõje. Olvasd hangosan.

Meditálj, vagy varázsolj a magad módján, majd zárd a kört.

Shade, Aion, Nemus, Nemaval egyeztetve. Ford.: Mithra

(Eredeti hely: http://www.horusmaat.com/elevenstarworking.html